Dr med dent Tatjana Knego

Ordinacija za opću dentalnu medicinu,
ortodonciju, oralnu kirurgiju i rtg-ortopan

IMPLANTATI BEZ KIRURGIJE

Ugradnja zubnih implantata bez kiruškog zahvata, bez rezova, šavova i boli pacijentima često nije jasno kako je to moguće? I kako se to radi?


Ugradnja implantata bez kiruškog zahvata je vrhunac implantologije danas i isto tako smjer kojim će općenito ugradnja implantata u budućnosti ići. Doktori u zubnoj ordinaciji u Dental Estetic Studiu u Zagrebu ugradnjom implantata bez kiruškog zahvata bave se već pet godina, a najnoviji sustav navođene implantologije MGUIDE uveli su čim se pojavio na svjetskom tržištu. Navođenu implantologiju kako u svijetu se stručno zove ugradnja implantata bez kiruškog zahvata omogućava najmodernija tehnologija:


1) CT čeljusti - što znači trodimenzijalno slikanje čeljusti i precizno diagnosticiranje da li može se ugraditi implantat


2) specijalni kiruški program koji ordinacija ima i koji povezuje sliku vaše čeljusti, planiranje implantata i izradu šablone za planiranje


3) 3D printanje specijalne šablone kojom se ugraduje implantat samo ugradnjom u kost bez rezova, šavova, krvi i boli


Preduvjet za ugradnju implantata bez kiruškog zahvata je dovoljna VISINA I ŠIRINA KOSTI.


Ugradnja implantata bez kiruškog zahvata omogućuje pacijentu:


- bezbolnost tokom ugradnje
- nema operacione rane
- visoku preciznost zahvata
- nema bolova niti otoka nakon zahvata

Oralna kirurgija koja se radi stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio obuhvaća sve zahvate što se danas rade u svijetu, a proizvod je dvadesetogodišnjeg iskustva u implantologiji doktorice Knego i doktora Ivasovića specijalista oralne kirurgije koji je jedan od najeminentnijih stručnjaka na tom području u Hrvatskoj.