Dr med dent Tatjana Knego

Ordinacija za opću dentalnu medicinu,
ortodonciju, oralnu kirurgiju i rtg-ortopan

NOBEL BIOCARE IMPLANTATI

Tvrtka Nobel Biocare jedna je od začetnika implantologije i NAJPOZNATIJI proizvođač implantata u SVIJETU. Nobel Biocare implantati proizvode se više od 40 godina i odlikuju se izuzetno visokom kvalitetom i stopom uspješnosti. Nobel implantate dobiti ćete u najvećim i najpoznatijim dentalnim klinikama u cijelom svijetu. U Zagrebačkoj dentalnoj ordinaciji Dental Estetic Studio već dugi niz godina koristimo Nobel implantate i naš specijalist oralne kirurgije koji ih ugrađuje ima jako puno iskustva sa njima.


Glavna njihova prednost je:


- jako sraštavanje s kosti
- nikakve reakcije prirodnih tkiva
- dugoročnost

Materijal od kojeg su rađeni je čisti titan što je jedna od glavnih prednosti u odnosu na druge jeftinije implantate koji se nude na tržištu, a koji su rađeni od titana i raznih metalnih primjesa. Implantati od čistog titana su potpuno biokompatibilni. Završna obrada te oblik Nobel implantata dodatno pospješuje stabilnost implantata u kosti i utječe na njihovu dugotrajnost te jače svezivanje implantata sa kosti.


Tvrtka Nobel Biocare poznata je i po implantološkoj metodi All on four, suvremenoj metodi koja omogućava da pacijenti bez zubi i koji nemaju dovoljno kosti dobiju u jednom danu fiksni most na 4 implantata koji se pomoću vijaka ušarafi u implantate.

Iza Nobel implantata stoji niz kliničkih i laboratorijskih studija koja dokazuju njihovu izvrsnost.